- Νέο προϊόν
Οίνος ροζέ
Η κύρια μέθοδος παραγωγής ροζέ κρασιού είναι από ερυθρές ποικιλίες σταφυλιού, περιορίζοντας τον χρόνο επαφής του γλεύκους με τις φλούδες σταφυλιών, που του δίνει ένα ανοιχτό ροζ χρώμα. Το χρώμα του κρασιού εξαρτάται από παράγοντες όπως ο χρόνος επαφής του χυμού με τις φλούδες των σταφυλιών, η ποικιλία σταφυλιών και η διάρκεια παλαίωσης του κρασιού.
Γεύση και άρωμα:
Το ροζέ κρασί έχει φρέσκια και ελαφριά γεύση με έντονα φρουτώδη αρώματα.