- Νέο προϊόν
Οίνος ερυθρός ξηρός
Η παρασκευή κόκκινου κρασιού περιλαμβάνει την τοποθέτηση κόκκινων σταφυλιών σε δοχεία όπου γίνεται η ζύμωση, μαζί με τους σπόρους, τη φλούδα και τους μίσχους. Χάρη στις φλούδες των σταφυλιών, το ποτό είναι κορεσμένο με χρωστική ουσία και άλλες ενώσεις που έχουν ευεργετική επίδραση στο σώμα. Το μούσκεμα των φλοιών σταφυλιών βοηθά στον κορεσμό του ποτού με φυτικές ενώσεις, όπως η ρεσβερατρόλη και οι τανίνες.
Γεύση και άρωμα:
Τα κόκκινα κρασιά παρουσιάζουν συχνά πιο δυνατές, πιο τολμηρές γεύσεις με πυκνά, πλούσια αρώματα.