- Νέο προϊόν
Μοναστηριακό Τσίπουρο με γλυκάνισο
Η φιλοξενία στο Άγιον Όρος πάντα περιλαμβάνει ένα κέρασμα, και το τσίπουρο είναι το βασικό στοιχίο του.
Τσίπουρο είναι το απόσταγμα των στεμφύλων της σταφυλής. Η αρχή της παραγωγής, δηλαδή η ζύμωση των στεμφύλων, είναι ένα σημαντικό στάδιο που αφορά στα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά του ποτού. Η διαδικασία παραγωγής ολοκληρώνεται με την αργή απόσταξη των στεμφύλων. Είναι μια σύνθετη διαδικασία που απαιτεί γνώσεις, εμπειρία και χρόνο για να έχει ποιοτικό αποτέλεσμα.